00

ZILE

00

ore

00

minute

00
secunde
NE PREGĂTIM DE WORKSHOP

Pentru noi, fiecare ocazie de a facilita dezvoltarea personală este un adevărat eveniment. De aceea, pregătim cu atenție fiecare detaliu, pentru a crea cadrul optim de desfășurare.

Și-ți putem spune că astăzi mai sunt disponibile doar 3 locuri.

00

ZILE

00

ore

00

minute

00
secunde
despre
Despre noi

Din 2006 oferim servicii de testare a nivelului de inteligență emoțională și de optimizare a relației dintre rațiune și emoții. Oferim și servicii de dezvoltare personală prin coaching (din 2001) și programare neuro-lingvistică (NLP - din 2000), fiind pionieri ai acestor domenii în România. În cei aproape 30 de ani de activitate, am acumulat o imensă experiență practică de lucru cu persoane, familii, echipe și organizații.

Daniel Bichiș, facilitatorul acestui workshop, are formări aprofundate în psihoterapie experiențială și Gestalt, psihodiagnostic, NLP, inteligență emoțională și coaching. Este autorul studiului „Inteligența emoțională la locul de muncă - 2007” și membru al prestigioasei LaValle Training Team, fiind asistent al lui Richard Bandler, co-creatorul NLP. Daniel este Master Trainer NLP (R. Bandler-SNLP), Master Coach Trainer (ICI) și EQ trainer certificat de 6 Seconds (SUA).

  • Șos. Colentina 16, 021177 București
  • (+4)-0788-294-801
  • contact@competent.ro
servicii
Ce servicii oferim?
Articole
Articole de interes

Îți poți face o idee despre modul în care abordăm dezvoltarea inteligenței emoționale din această selecție de articole semnate de Daniel Bichiș.

contact
Vrei să afli mai mult?